• 8
  • 9
  • 11

Tentang Kami

Hal pangdeukeutna Anjeun bakal Teangan ka 2019 Dingba

Ningbo Ding Ba Hoisting mesin Manufaktur Co., Ltd.Located di Ningbo salaku kampung halaman ngeunaan magnet ngangkat elektro-permanén, Ningbo Dingba Hoisting mesin Company mangrupakeun perusahaan terpadu panalungtikan bebas tur ngembangkeun, produksi jeung jualan kalawan employees.Enterprises spesialis serbaguna turutan "kapuasan customer, kapuasan pagawe, kapuasan perusahaan" kaperluan bisnis ogé "Jalma-berorientasi, téhnologi berorientasi, berorientasi pasar-...

Leuwih 10 Taun

Manufaktur Ding Ba Hoisting mesin

a perusahaan terpadu panalungtikan bebas tur ngembangkeun, produksi jeung jualan kalawan karyawan spesialis serbaguna.

diulas Ku



nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email