• 8
  • 9
  • 11

Rreth nesh

Gjëja më e afërt ju do të gjeni në një 2019 Dingba

Ningbo Ding Ba ngritja Machinery Manufacturing Co., Ltd.Located në Ningbo, si qytetin e lindjes të magnet Electro-i përhershëm heqjen, Ningbo Dingba ngritja Machinery Company është një ndërmarrje e integruar të hulumtim të pavarur dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet me employees.Enterprises gjithanshëm specializuara ndiqni "kënaqësi të konsumatorëve, kënaqësinë punonjës, kënaqësinë e korporatave" qëllime të biznesit, si dhe "njerëz të orientuar, teknologji të orientuar, të orientuar drejt tregut ...

Mbi 10 vjet

Ding Ba ngritja Machinery Manufacturing

një ndërmarrje e integruar të hulumtim të pavarur dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet me punonjësit e gjithanshëm të specializuara.

Të zgjedhura Bylidh

Na jep një britmë
Get Updates Email