• 8
  • 9
  • 11

за нас

Најблиску нешто Ќе Најди до 2019 Dingba

Ningbo Динг Ба дигалки Машини Производство копродукции, Ltd.Located во Ningbo како родно место на Електро-постојан кревање магнети, Ningbo Dingba дигалки Машини компанија е интегрирано претпријатие на независно истражување и развој, производство и продажба со разноврсна специјалист employees.Enterprises следат "задоволството на клиентите, задоволството на вработените, корпорации задоволство" деловни цели, како и "ориентирани кон луѓето, технологија ориентирана, пазарно-ориентирани ...

Над 10 години

Динг Ба дигалки Машини Производство

интегриран претпријатие на независно истражување и развој, производство и продажба со разноврсна вработени специјалист.

одликуваат соПоврзете се

Дај ни извик
Земете мејл ажурирања