Kaluwihan saka permanèn Magnet Crane

Permanen crane magnet nduweni karakteristik efficiency dhuwur magnet, nangani operasi cahya lan cahya weight.And kang utamané dipigunakaké kanggo operasi crane saka baja babak, materi pipe lan tools.So abrasive koma-rampung apa sing menehi kaluwihan?

  1. Safety: Kuat baja permanen sembrani bisa njamin karya Highly klempakan lan stabil moho, lan faktor safety telu sing saka others.It bisa digunakake tanpa sumber daya lan temen imun kanggo outages daya.
  2. Ruggedness: nggunakake kualitas pamblokiran baja baja, supaya akurasi, rigidity, kekuatan prodhuk iku luwih.
  3. Kekiatan: Kabeh bagean sing digawe saka materi nikel-dilapisi, kang wis dhuwur kekuatan, atose dhuwur lan nyandhang resistance, lan bisa digunakake kanggo dangu.

Permanen crane magnet iki digunakake digunakake ing pabrik, terminal, warehouses lan industri transportasi amarga saka operasi trep sawijining, safety, linuwih lan struktur kompak.


Post wektu: Dec-17-2018


Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email